Blogissani on viime aikoina ollut hiljaista. On ollut töissä kiirettä, olen ollut kipeänä ja muutenkaan kesällä en pahemmin jaksa koneella istuskella kun voi paljon muutakin tehdä.

SAY5 meni ohi ja oli tosi mukava vaihto kokonaisuudessaan, ensimmäinen salainen askarteluystävä -vaihto minulle. Ja nyt oma SAY:ni Mini sai minut innostumaan leimailusta. Viimeisessä lähetyksessä oli sekä mustetta että pari leimasinta. Aivan ihania ja nyt olen täysin hurahtanut tähän leimailuun.

1706853.jpg

Ylärivissä olevan nalle leimasin kuvan sain SAY:ltäni, kiitos. Nalle on todella ihana. Sit sain myös tekstit "moi" ja (muistaakseni) "synttärionnittelut". Nalle Puhit (pakkaus jossa suurin osa hahmoista)
kävin eilen ostamassa Presentosta. Ja tarttuipa muutakin mukaani. Vaikka tarkoitus oli vain leimasin/pari leimasinta ostaa.

1706862.jpg

Nyt on myös pikku hiljaa taas askartelu kärpänen puraissut minua. Hiukan enemmän alkanut taas askartelemaan. Onhan tässä ollutkin lähes 2 kuukauden tauko. Välillä vain tehnyt jotain vähän, mutta mitään isompaa/enempää en ole tehnyt. No eiköhän sitä vielä ehdi :)