Anteeksi Sinulle myös Sinulle oma SAY:ni. Olen todella pitänyt lähetyksistäsi ja kaikki ovat olleet todella ihania.

Edellinen kirjekuori jo oli todella ihana, vaaleanpunainen Sarah Kay leimakuvalla koristeltu kuori oli jo todella mahtavan hieno. Ja sisältö myös. Sain korttipohjia, kirjekuoria, pieniä paperi arkkeja, Tilda sydän puutarroja, leimakuvia, aivan ihania vaaleanpunaisia helmi tarroja, pienen yllätyspussin joka sisälsi kaikenlaista pientä kivaa, tarroja ja kiiltokuvia.

Eilen posti toi jälleen lähetyksen SAY:ltäni, joka sisälsi jälleen kaikkea ihanaa. Todella ihanan tyttövauva 3D kuvan, jonka voin sitten itse "koota" (tuli todella tarpeen sillä yksi ystäväni on saamassa tässä joulun tienoilla tyttövauvan), silkkikukka tarran/koristeen, leimakuvia, jouluaiheisia papereita ja aivan ihanan itsetehdyn kortin.

Olet kyllä niin salainen askartelu ystävä tällä kertaa, etten ole saanut henkilöllisyyttäsi selville. Vaikka välillä olenkin sitä yrittänyt saada selville. No mutta pianhan se paljastuu :) Ja älä turhaan mieti, etten ole pitänyt lähetyksistäsi, kaikki ovat olleet todella ihania. Elämässäni on vaan nyt tapahtunut niin paljon kaikkea etten ole oikein saanut mistään otetta.