Täällä sitä ollaan Helsingissä viettämässä lomaa, minun huimaa 4 päivän lomaa. Tai oikeastaan 2 päivää + 2 viikonlopun päivää. Aivan ihanaa on ollut.

Loma todella tuli tarpeeseen, sillä olin jo niin poikki. Mutta nyt todella akut ovat taas kohta täyteen ladattuina.

Torstaina otin kaiken irti Linnanmäellä, kävin sitten kaikki laitteet läpi. Ja isoimmilta haavereiltakin säästyin. Mitä nyt mustelmia polvissa ja pohkeissa, hartiat ja kyynärpäät kipeinä ja sitten vielä korvaan tuli reikä kun Kieppi nimisessä laitteessa pää hakkasi turvapuomien välissä. No eipä ihme ettei siinä kieputuksessa mitään olisi käynyt. Mutta hauskaa oli kaikesta huolimatta, sai päästää kunnolla sisäisen lapsensa irti. Juosta kunnolla laitteesta toiseen. Se on sitä mistä todella nautin. Kunnon kieputus, se vasta ihanaa on. Ainut mihin laitteeseen mua ei saa on maailmanpyörä, koska se vie aivan liian paljon aikaa muilta laitteilta :)

Eilen ja tänään ollaan oltu sitten shoppailemassa. Eilen Jumbossa ja tänään Kampissa ja Hesan keskustassa. Mitään muuta pahemmin en ole ostanut kuin askartelutarvikkeita (Jumbon Sinellistä, Keskustan Sinellistä ja jostain yhdestä askarteluliikkeestä jonka nimeä en muista). No ostinhan myös vaaleanpunaisen laukun ja avaimenperän. Muuta tältä reissulta ei sitten olekaan tullut mukaan. Askartelutarvikkeita kyllä ihan riittämiin.

Huomenna sitten pitäisi lähteä ajamaan kohti kotia. Mutta vielä huomenna on yksi loman kohokohdista, nimittäin menen Helsinki-Vantaan lentokentälle katsomaan lentokoneita. Aivan ihanaa. Eilen tosin olin jo hieman aikaa siellä serkkuni kanssa, mutta näimme vain pari konetta, joten tahdon huomenna vierlä uudestaan. Hi hii ...

Mutta nyt tästä lähden nauttimaan lomastani vielä, vaikka kyllä odotan jo osaltaan huomista kun nään oman poikani (Jeremin siis) jota on jo kova ikävä.

Toivotan kaikille mukavaa viikonlopun jatkoa!!