Sainpa tässä maanantaina varmaankin parhaimman ja ihanimman ystävänpäivälahjani. Nimittäin geelaukset omiin kynsiini. Mahtava tunne, en voi uskoa todeksi.

1329016.jpg

Tuollaiset niistä sitten tulivat. Kuvassa sormeni hieman kiiltävät rasvauksen jäljiltä. Päihin siis laitettu hilettä joka on vaaleanpunaista (tietysti) mutta sitä pahemmin ei erota. Tarkkaan katsomalla sen värinkin kyllä erottaa. Ensi kerralla sitten laitetaan kunnon pinkkiä, niin mulle luvattiin :)

Kävinpä tänään myös kampaajalla, olin hiusmallina permanenttipäivänä omalla kampaajallani. Jossa säästin todella suuren summan rahaa. Kerrankin vaan vasin suuni oikeassa kohtaa ja mihin se minut ssaattoikaan. Tähän, että nyt nautin kiharoista joita ihan kaikilla tytöillä ei tule olemaan. Eikä tule edes saamaan. Vohou, voin myöntää olevani todella tyytyväinen. Vaikka permanentin laitto kesti lähemmäs 5 tuntia ja sen vuoksi tuli vuodatettua monen monta kivun kyyneltä. Ei nimittäin ollut mitenkään aivan kivutonta kun tehtiin spiraali kiharoita. Ne rullien laitto, kun 6 kampaajaa välillä 7, niitä pyöritti hiuksiini ja veti joka suunnasta. No sen vielä jotenkin kesti, mutta sit se peseminen ja kaikkien aineiden laittaminen ja rullien poisotto. Huh huijaa, mutta kuten kampaajat sanoivat "mitäpä sitä nainen ei kauneutensa eteen tekisi". Rullien laitto kesti reilu 2 tuntia, vaikka oli koko ajan vähintään 5 rullien laittajaa. Reilu 200 kpl kynärullia sitten oli mun päässäni. Vouh. Mutta KYLLÄ KANNATTI.